phuket dag 2

idag: hade stallt klockan pa tio for att ga till stranden. tittar ut genom balkongdorrarna och ser att det ar helt morkt och gratt ute. bestammer oss for att ta sovmorgon och sover till 12. oppnar balkongdorrarna, marker att de har solskydd, inte alls graott och regnigt ute. inte stralande sol dock men lite dis var bara bra den forsta dagen pa stranden med tanke pa vart inte allt for soltaliga pigment!

nu ska vi strax kila ut och ata nagot och imorgon blir det stranden igen. Har fatt galet manga myggbett som inte alls ser frascha ut och handanefter ska vi (speciellt ebba) dranka oss i myggmedel.

precis innan vi skulle somna igar:

felle: oj, vad ljust det blev nu!
ebba:.. sahar har det ju varit hela tiden?
felle: jaha, det kanske var for att jag oppnade ogonen!

mamma annika: ta hand om harald!
felicia halsar att hon saknar att spoa william, dennis och sassa i yatzy!! hon ar baaaaast po yatzy!!
hejjpa!

(forresten, dagens roligaste idag vad nar felle skulle kliva av sin solstol och fastnar med foten i armstodet och istallet gor ett fint fall ner fran den :) )



nagon som har tips pa vart man kan bo har nere? overallt i sodra thailand gar bra! med sa lite turister som mojligt och dar det ar ganska lugnt!

Kommentarer
Postat av: Mamma Sassa

Verkar vara er trognaste läsare:)



Jag längtar så mycket efter er att jag är beredd att lägga mig på jumboplats i Yatzi hela år 2010 bara för att känna glädjen över att sitta hemma vid vardagsrumsbordet med ljuskronan tänd, rykande temuggar och era glada skratt.



Kram kram

2009-12-02 @ 22:47:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0